Pvc

PVC vloeren worden steeds populairder. Ten opzicht van laminaat heeft PVC belangrijke voordelen zoals 100% waterbestendig en minder geluidsoverlast. Ook in combinatie met vloerverwarming is PVC beter geschikt
PVC is 100% recyclebaar en daarmee ook milieu vriendelijk.

NIEUW zijn de COREtec vloeren uit Amerika. Een PVC vloer waarin kurk is verwerkt. Kijk verder voor de voordelen van COREtec  

Finesse floors

Finess floor is een nieuw uniek modulair vloerconcept dat alle voordelen van laminaat en vinylvloeren combineert met een 3D print in een extreem hoge resolutie. De RCB drager (Rigid Composite Board) is extreem stabiel en 100% waterbestendig.

Expona

Het beste voorbeeld is de natuur. Het ontwerp laat steen geruisloos zijn en hout daadwerkelijk makkelijk te onderhouden. Bij Expona wordt natuurlijke schoonheid gecombineerd met de voordelen van een onderhoudsvriendelijke en geluidsabsorberende vloer. Zo ontstaan designvloeren met een kenmerkende structuur van steen. Of van hout. Of van metaal. Wat u ook zoekt. 

COREtec

De COREtec  vloeren zijn een revolutie in de markt van de PVC vloeren.De flexibele kurklaag maakt dat de vloer zich voegt naar de ondergrond. Een ondervloer leggen is hierdoor niet nodig, ook niet bij een oneffen onderlaag. De vloer is tevens geluiddempend en houdt warmte goed vast. Uw oude vloer kan gewoon blijven liggen.

Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Privacyverklaring