Onderhoud Floorservice Kleuren Classic Color Hardwaxolie Classic Skagen

De afgebeelde decoren geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De aangeboden stalen zijn slechts een staalname maar geven geen overzicht van al de verschillende nuances binnen het design.

€ 0,00

-geen prijzen gevonden-

De Floorservice Color Hardwasolie is verkrijgbaar in vele kleuren. Van klassiek tot modern. Van zacht wit tot zeer donkere kleuren. Deze gekleurde Hardwasolie is geschikt voor alle soorten parket- en plankenvloeren. Droogtijd: 8-12 uur. Uithardingtijd: 10 dagen. Verkrijgbaar in 33 verschillende kleuren Voor reiniging adviseren wij Floorservice Parketreiniger. Onze Floorservice Onderhoudsolie Naturel of Color is zeer geschikt voor het onderhoud.

  • Inhoud: 1

Voor dit artikel is er geen verdere informatie beschikbaar

Beschikbare downloads voor dit artikel:

Voor dit artikel zijn er geen downloads beschikbaar

Gedacht aan de volgende artikelen?

Onderhoudsolie Wit 1 L
Onderhoudsolie Wit 1 L

€ 0,00

Dit is een olie voor onderhoud en bescherming van alle wit geoliede parket- en plankenvloeren. Deze Onderhoudsolie is gemaakt op basis van plantaardige oliŽn en wassen.

Parketreiniger 1 L
Parketreiniger 1 L

€ 0,00

Met Floorservice Parketreiniger reinigt u alle gelakte en geoliede parket- en plankenvloeren.

Onderhoudsolie Naturel 1 L
Onderhoudsolie Naturel 1 L

€ 0,00

Dit is een olie voor onderhoud en bescherming van alle geoliede parket- en plankenvloeren. Deze Onderhoudsolie is gemaakt op basis van plantaardige oliŽn en wassen

Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Privacyverklaring