Onderhoud Floorservice basis Nature Protect

De afgebeelde decoren geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De aangeboden stalen zijn slechts een staalname maar geven geen overzicht van al de verschillende nuances binnen het design.

€ 0,00

-geen prijzen gevonden-

Op het gebied van afwerking van parket en houten planken zijn vele mogelijkheden. Floorservice biedt binnen de Prime Design Line bijzondere afwerking-producten, voor een verrassend resultaat. Dit afwerkingsproduct beschermt de natuurlijke kleur en structuur van het hout. Hiermee creŽert Nature Protect een onbehandeld effect, zonder een zichtbare laagvorming. Maar u profiteert wťl van een hoogwaardige bescherming van een afwerking. Tevens gaat Nature Protect vergeling van het hout tegen. De vloer die behandeld is met Nature Care kunt u perfect onderhouden met Nature Care

  • Inhoud: 1

Voor dit artikel is er geen verdere informatie beschikbaar

Beschikbare downloads voor dit artikel:

Voor dit artikel zijn er geen downloads beschikbaar

Gedacht aan de volgende artikelen?

Nature Care
Nature Care

€ 0,00

Gelakte vloeren vragen om goed onderhoud en bescherming. Moet de vloer glanzen, of juist niet? Krassen en beschadigingen van de lak moeten zo veel mogelijk voorkomen worden. Dit kan met de juiste Floorservice producten.

Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Privacyverklaring