Onderhoud Floorservice basis Hardwaxolie Pro 1 L

De afgebeelde decoren geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De aangeboden stalen zijn slechts een staalname maar geven geen overzicht van al de verschillende nuances binnen het design.

€ 0,00

-geen prijzen gevonden-

Door de vloer af te werken met Floorservice Hardwasolie is deze gegarandeerd van een hoge slijtvastheid. De toevoeging van kiezelzuur maakt de vloer waterafstotend. De vloer is beschermd tegen vlekken, speeksel en zweet. De Floorservice Hardwasoliën voldoen aan de antislip normering R9. • Droogtijd: 8-12 uur. • Uithardingtijd: 10 dagen. Floorservice Hardwasolie Pro voldoet aan: De VOC EU-richtlijn 2012 De Nederlandse VOS richtlijnen en arbo-wetgeving oplosmiddelen vrij werken. Voor reiniging adviseren wij Floorservice Parketreiniger. Onze Floorservice Onderhoudsolie is zeer geschikt voor het onderhoud.

  • Inhoud: 1

Voor dit artikel is er geen verdere informatie beschikbaar

Beschikbare downloads voor dit artikel:

Voor dit artikel zijn er geen downloads beschikbaar

Gedacht aan de volgende artikelen?

Parketreiniger 1 L
Parketreiniger 1 L

€ 0,00

Met Floorservice Parketreiniger reinigt u alle gelakte en geoliede parket- en plankenvloeren.

Parketpolish remover 1 L
Parketpolish remover 1 L

€ 0,00

Floorservice Parketpolish Remover verwijdert oude lagen Floorservice Parketpolish. Eveneens verwijdert dit product soortgelijke watergedragen soorten Polish.

Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Privacyverklaring