Onderhoud Aquamarijn Basis Corcol Basisolie blank 1L

De afgebeelde decoren geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De aangeboden stalen zijn slechts een staalname maar geven geen overzicht van al de verschillende nuances binnen het design.

€ 27,75

Adviesprijs: € 39,75

Prijs per pak: € 27,75

Aantal m²:
Benodigd aantal pakken: -
Totaalprijs: -

Aquamarijn CORCOL beschermt en behandeld op een geheel natuurlijke manier uw vloer. De belangrijkste bestanddelen van Aquamarijn CORCOL basisolie blank zijn onverzadigde sneldrogende oliŽn die drogen in een reactie met zuurstof, om deze reden is goede ventilatie noodzakelijk, ook bestaat dit product uit zuivere gekookte lijnolie en tungolie. De oliŽn voegen verschillende eigenschappen toe: Lijnolie is de snelst drogende plantaardige olie en tungolie (chinese houtolie) werd in vroeger jaren gebruikt om houten scheepsrompen waterdicht te maken. CORCOL is, in tegenstelling tot vrijwel alle andere olieafwerkingen, water- en alcoholbestendig - dus geen kringen of vlekken.

  • Inhoud: 1

Voor dit artikel is er geen verdere informatie beschikbaar

Beschikbare downloads voor dit artikel:

Voor dit artikel zijn er geen downloads beschikbaar

Gedacht aan de volgende artikelen?

Floorboy XL 300 boenmachine
Floorboy XL 300 boenmachine

€ 269,00

Het is een investering, maar het zorgt ervoor dat u uw vloer perfect kan onderhouden. Op termijn bespaart u ermee op uw onderhoudskosten.

Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Privacyverklaring