Laminaat Sabou

SABOU, een eigentijdse laminaat collectie passend in elk interieur.

Laminaat heeft zich allang geëmancipeerd van zijn natuurlijke voorgangers, parket en massief houten vloeren, niet in het minst door zijn hoge belastbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid, waardoor het ook geschikt is voor sterke belasting in integraal gebruikte ruimtes.

Vandaag de dag wordt laminaat meer dan ooit naar waarde geschat en geldt het als een evenwaardig alternatief voor echte houten vloeren.

Sabou laminaat krijgt in deze ontwikkeling een bijzondere rol. Door onze grote ervaring met hout zijn wij in staat om authentieke interpretaties van hoogwaardige houtsoorten te leveren en ook andere klassieke materialen zoals steen, natuurgetrouw in laminaat om te zetten.

Het Safe Lockprofiel draagt zorg voor een makkelijke installatie en met onze plinten wordt gezorgd voor een perfecte afwerking. De collectie valt in gebruikersklasse 23, zwaar huishoudelijk gebruik en u ontvangt een garantie van 12 jaar.

 

Sabou flooring maakt uw thuis mooier, levendiger, ontspannender, chiquer en dit vanaf de vloer af. Hoogstaande laminaatvloeren in innovatieve formaten, structuren, stijlvolle kleuren en dessins, die zich harmonisch integreren in de designcode van de vijf Esprit home stijlwerelden, een eigen levensgevoel verspreiden en zin geven om te wonen.

7 mm 4V

Slechts 1 decor, de eik Choco, maar wat voor een.

8 mm 4V

De 8 mm versie bestaat uit 6 dessins. Bij Jouwvloeren is de vloer geen € 19,95 maar

€ 17,25

8 mm 4V LP

Deze serie extra lange planken bestaat uit 5 dessins en kunt u via Jouwvloeren.nl leverbaar van € 27,25 voor

€ 23,75

8 mm 4V Tegel

De tegelserie bestaat uit 4 dessins en is leverbaat bij jouwvloeren van € 23,75 voor de speciale prijs van

€ 20,25

7 mm

Bekijk ons assortiment in de categorie
7 mm

Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Privacyverklaring