Laminaat Quick Step Perspective 4 UF896 Eik Natuurvernist

De afgebeelde decoren geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De aangeboden stalen zijn slechts een staalname maar geven geen overzicht van al de verschillende nuances binnen het design.

€ 27,25

Adviesprijs: € 32,95

Prijs per pak: € 41,07

Aantal m²:
Benodigd aantal pakken: -
Totaalprijs: -

Voor Perspective® heeft Quick Step® zich helemaal laten inspireren door de natuur. Met veel gevoel voor detail en variatie worden zuivere houtpatronen in de plankenvloer tot leven gebracht. De v-groeven hebben een grandioos verruimend effect op je interieur. De warme, gezellige uitstraling versterkt de look en gevoel van een massieve, uitgestrekte plankenvloer. Perspective® garandeert U een jarenlange, onberispelijke kwaliteit. Deze 9,5 mm dikke en nu ook in twee breedtes leverbare vloer zorgt bovendien voor het geluid en gevoel van een echte massieve plankenvloer. De afgeschuinde V groeven in Perspective aan de lange zijde van de laminaatplanken geven de vloer een unieke plankenlook en verruimend effect.

  • Inhoud: 1,507
  • Lengte: 1380
  • Breedte: 156
  • Dikte: 9,5

Voor dit artikel is er geen verdere informatie beschikbaar

Beschikbare downloads voor dit artikel:

Download Garantievoorwaarden QS.pdf Garantievoorwaarden QS.pdf (212.00 KB)

€ 2,25

De plakplinten voor bij de laminaatvloer. Als u muurplinten kiest zijn deze misschien nodig op die plaatsen waar de uurplinten niet kunnen.

MDF plinten

Gedacht aan de volgende artikelen?

€ 2,25

De plakplinten voor bij de laminaatvloer. Als u muurplinten kiest zijn deze misschien nodig op die plaatsen waar de uurplinten niet kunnen.

Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Privacyverklaring