Laminaat Quick Step Eligna El3573 engels eik lichtgrijs

De afgebeelde decoren geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De aangeboden stalen zijn slechts een staalname maar geven geen overzicht van al de verschillende nuances binnen het design.

€ 19,50

Adviesprijs: € 22,99

Prijs per pak: € 33,58

Aantal m²:
Benodigd aantal pakken: -
Totaalprijs: -

De Eligna-collectie ademt een natuurlijke, warme sfeer uit. Je bent onmiddellijk gecharmeerd door de vele details in het vloeroppervlak en de verscheidenheid aan tinten. Eligna staat voor een reeks éénplank- of tweeplankdessins in een brede waaier van houtsoorten en kleurnuances. Garantie 25 jaar. Nieuw zijn de Eligna decoren met Impression afwerking (UM), deze zijn uniek omdat de behandeling van de randen zorgt voor een heel subtiele afwerking van de vloer en de overgang tussen twee lamellen nog beter accentueert.

  • Inhoud: 1,722
  • Lengte: 1380
  • Breedte: 156
  • Dikte: 8

Voor dit artikel is er geen verdere informatie beschikbaar

Beschikbare downloads voor dit artikel:

Download Garantievoorwaarden QS.pdf Garantievoorwaarden QS.pdf (212.00 KB)

MDF plinten

€ 2,25

De plakplinten voor bij de laminaatvloer. Als u muurplinten kiest zijn deze misschien nodig op die plaatsen waar de uurplinten niet kunnen.

Gedacht aan de volgende artikelen?

€ 2,25

De plakplinten voor bij de laminaatvloer. Als u muurplinten kiest zijn deze misschien nodig op die plaatsen waar de uurplinten niet kunnen.

Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Privacyverklaring