Laminaat Quick step

Arte

Met veel gevoel voor detail en variatie draagt het unieke grote tegelformaat, de subtiele v-groef rondom en de dikte van 9,5 mm bij tot een exclusieve oude tegelvloer met klasse.

Classic

QuickStep Classic is niet zomaar een laminaatvloer. De kwaliteit van de QuickStep vloeren is, zoals verwacht, top. In het Classic gamma vind je de combinatie van grote afwisseling in kleur en stijl, natuurlijke sfeer, functionaliteit en kwaliteit

Eligna

De Eligna-collectie ademt een natuurlijke, warme sfeer uit. Je bent onmiddellijk gecharmeerd door de vele details in het vloeroppervlak en de verscheidenheid aan tinten.
De Eligna collectie bestaat uit vloeren zonder groef voor een zacht en smaakvol effect. 

Elite

De quickstep elite is voorzien van een kleine v-groef rondom en een matte toplaag, dit geeft een zeer natuurlijke uitstraling op de vloer. De authentic oppervlaktestructuur geeft een uniek gevoel van echt parket.

Largo

Het Largo gamma speelt in op de laatste trend bij consumenten naar lange en brede planken, zoals de naam van het gamma reeds doet vermoeden. Deze lengtebreedte verhouding resulteert in een heel elegante vloer.

Perspective 2 wide

Voor Perspective heeft Quick Step zich helemaal laten inspireren door de natuur. Met veel gevoel voor detail en variatie worden zuivere houtpatronen in de plankenvloer tot leven gebracht.

Perspective 4

De Perspective 4 is gelijk aan de Perspective 2, alleen heeft deze serie een v-groef rondom.

Perspective 4 wide

Bekijk ons assortiment in de categorie
Perspective 4 wide

Exquisa

Bekijk ons assortiment in de categorie
Exquisa

Eligna Wide

De foto´s van deze prachtige nieuwe vloer, zijn nog niet beschikbaar. Kijk voor de kleuren even bij de perspective wide. Deze zijn gelijk aan deze nieuwe Eligna serie.

Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Privacyverklaring