Laminaat Douwes dekker

Wie een laminaatvloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zolang mogelijk te genieten. De keuze van de vloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Genoeg reden om enkel tevreden te zijn met een laminaatvloer die een sfeer creëert waarbij u zich comfortabel voelt, die uw woning meerwaarde geeft en die ook nog eens makkelijk te onderhouden is. Daarom is Douwes Dekker® laminaat de juiste keuze.

Al de vloeren uit de Douwes Dekker® laminaat collecties hebben de natuurlijke uitstraling van een echte houten plankenvloer maar met het comfort van laminaat. Alle vloeren zijn voorzien van vellingkanten wat het gevoel van echte planken nog extra benadrukt.

Elke vloer heeft zijn eigen karakter met specifieke kenmerken: Stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch, trendy of classic. Met de laminaatvloeren van Douwes Dekker® creëert u uw eigen sfeer passend bij uw persoonlijkheid.

Douwes Dekker® laminaat is verkrijgbaar in verschillende collecties. Welk karakter past het best bij uw woonruimte?  Elegant, Robuust of Spontaan?

BINNENKORT bij Douwes Dekker: VISGRAAT LAMINAAT, dé trent op gebied van vloeren!! 

Elegant

Bekijk ons assortiment in de categorie
Elegant

Robuust

Bekijk ons assortiment in de categorie
Robuust

Spontaan

Douwes Dekker laminaat Spontaan is mooie instap model voor elke woonkamer of slaapkamer. U krijgt 15 jaar garantie op deze laminaat vloer. U heeft keuze uit 12 soorten kleuren laminaat

Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Privacyverklaring